Alte destinatii

În Moldova există multe alte atracții pe care le recomandăm să viziteze.

Tur prin Chisinau – capitala are număr mare de monumente istorice si arhitecturale, diferite muzee și teatre. Turistii vor fi interesați în casă Herța, Primaria, cladirea teatrului Mihai Eminescu si multe altele.

Excursie la Dolna – o călătorie fascinantă în Codrii, la conacul Ralli, în locuri de exil de sud a lui Aleksandru Puskin. Inspirat de un tabor tipic basarabean, acolo el a scris celebra sa poema “Tiganii”.

Conacul lui Manuc-Bei – un monument de arhitectura din secolul al XIX-lea, situat în apropiere de Hâncești. Cel mai mare complexului architectural-istoric din Moldova cu palatul și parcul, deținut de un diplomat bine-cunoscut și spion dublu de timpul războaielor ruso-turce – Manuc-bei Mirzoian.

Cetatea Soroca – o fortificație construită de domnitorul Moldovei Ștefan cel Mare. Este unul dintre puține castele de forma rotunda rămase în Europa. Cetatea Soroca este, de asemenea, un simbol national, care este reprezentat pe bancnota de 20 de lei și partea din spate a buletinului moldovenești.

Orheiul Vechi – complex istoric și arhitectural imens, care este situat în delta râului Răut, la o distanță de 60 km de capitala. Acolo puteți vedea construcție de diferite perioade: rămășițele cetatei geto-dacica, niste fortificatii ale Hoardei de Aur și o multime de mănăstire ortodoxe.

Ezio-Palace organizează la cerere excursii pentru oaspeții nostri.

Mai multe informații puteți afla prin telefon: 022 281 817