Oferta speciala*

cel mai bun pret in urmatoarele 10 zile*

ADRESA

str.Haiducilor, nr. 44
MD-2028, Chisinau
Republica Moldova

Contacte

Rezervare: +373 22-28-18-17
Fax: +373 22-000-371
Telefon: +373 79-483-054

Hotel Chisinau

Ezio-Palace – unul dintre cele mai apreciate hoteluri in Chisinau. Este un hotel – boutique comod, la prețuri accesibile, respectand cerintele europene. Fiind situat într-o zonă ecologica ultracentrala izolata de zgomotul cotidian, vă puteți bucura de o atmosfera linistita și calma, avand, in acelasi timp, cele mai importante puncte de referinta ale orasului la doar zece minute distanta de mers cu masina.

Hotelul nostru va pune la dispozitie 14 camere pentru cazare Chisinau care combina cu succes traditia autohtona cu tendințele de hoteluri cu pret redus si cerintele modern de cazare. La Ezio-Palace veti simți atmosfera de confort intr-un anturaj clasic si ambianta de lux. Interiorul camerelor a fost conceput de designeri autohtoni și constituie un ansamblu echilibrat pe care vi-l pot oferi doar câteva hoteluri din Chisinau. Ezio-Palace are in dotare 4 tipuri de camere: Junior Suite, Double / twin room, Double room și Suite Deluxe. Toate camerele sunt potrivite vizitelor turistice, ideale pentru un weekend romantic in capitala si ofera mediul favorabil pentru călătorii de afaceri. La fel, toate incaperile au acces la internet Wi-Fi, sunt utilate cu paturi king-size si mini-bar. In pretul sejurului sunt incluse micul dejun și serviicile de housekeeping.

Ezio-Palace, fiind unul din cele mai bune hoteluri Chisinau, oferă o gamă largă de servicii pe toate gusturile. O calitate cu adevărat europeană a serviciului, personalul hotelului vă stă la dispoziție 24/24. Oaspeții pot gusta mancaruri naționale moldovenesti și europene pregătite de bucătarii hotelului. La Ezio-Palace aveti posibilitatea de a comanda mancare și băuturi în cameră. Hotelul nostru are, de asemenea, o mică sală de conferințe pentru diverse întâlniri de afaceri. Ezio-Palace este unul dintre puținele hotelurile din Chișinău care poate organiza, la cerere, excursii pe cele mai populare itinerare turistice din Moldova.

Noi oferim cu mare placere oaspeților noștri cazare confortabilă și servicii de cea mai inalta calitate pentru a face vizita la Chișinău de neuitat!

Camere

Descopera Moldova

Sauna

Ezio-Palace oferă chiria de saună mare de 60 m2, cu bazin rece si mobilata cu toate cele necesare.

Sauna Ezio-Palace va ofera nivelul inalt de confort și servicii excelente!
  • Saună finlandeză
  • Zona de odihna
  • Cameră de odihnă separata cu patul king-size
  • Bazin mare
  • Bar
  • Masa și tot mobilierul necesar
  • Wi-Fi
  • TV
  • Parcare